На Волині діти просять небайдужих допомогти врятувати їхню маму
Волинь

На Волині діти просять небайдужих допомогти врятувати їхню маму

14 травня 2021, 12:24
0
0
Сподобалось?
0

Мешканка Нововолинська Ірина Харчук потребує реабілітації після перенесеного інсульту. Для родина вартість лікування – непідйомна, тому вона звертається з проханням допомогти фінансово. 

Пост опублікувала на своїй сторінці в Фейсбуку Богдана Чап’юк.

23-го квітня ввечері у її мами розірвалась аневризма і пішов крововилив в мозок, після чого в екстреному порядку каретою «швидкої» завезли до Луцька. Там стався третій найбільший крововилив, який ввів жінку в коматозний стан. Її вночі екстрено прооперували, шанси на те, що перенесе операцію давали дуже малі та сказали готуватись до гіршого і прийняти сторону відчаю.

Після 9-ти днів реанімації, Ірину перевели в нейрохірургічне відділення. Проте, є наслідки такі як: параліч лівої сторони, відсутність мовлення, відсутність нормального ковтального рефлексу.

«На даний час мама повністю лежача і потребує постійного перебування з нею. Наші молитви були не даремними і в мами стан стабільний. На сьогоднішній день нас з обласної лікарні вже виписують до Нововолинської.

В нашому випадку найкраще це після обласної поїхати відразу в реабілітаційний центр, де найдешевша ціна 47750 грн («Abilis” м.Рівне) за 4 тижні + супутні витрати (ліки, аналізи, памперси, пеленки, катетери, зонди і т.д). Термін реабілітації – мінімум 4 тижні. Для нашої сім’ї це не підйомні гроші, так як таких 24 тижні треба” не 1 раз.

Окрім того, як тільки її стан буде наближеним до звичайного, на нас чекає ще одна операція, так як є ще одна аневризма, яка потребує оперативного втручання. А приблизно через рік на нас чекає встановлення пластини, тому що той вид трепанація черепа передбачає видалення кістки без її встановлення назад. На жаль, пільг для матері-героїні ніде не має. До органів влади ми вже звертались, також шукаємо фонди. Я завжди старалася допомогти іншим, коли вони того потребували. І ніколи не задумувалася, що треба буде просити допомоги для мами”.

Хто має змогу допомогти, реквізити картки: 4731219113315026 – Чап’юк Богдана Олегівна (донька).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися