Переслідували порушника: подробиці аварії за участі луцьких патрульних
Волинь

Переслідували порушника: подробиці аварії за участі луцьких патрульних

14 травня 2021, 16:31
0
1
Сподобалось?
1

У п'ятницю, 14 травня, в Луцьку на проспекті Відродження трапилася аварія за участю мотоцикліста та автомобіля патрульної поліції.

Як інформує пресслужба патрульної поліції Волині, екіпажам патрульної поліції в радіоефір надійшла оперативна інформація про те, що на вулиці Рівненській рухається мотоцикл, керманич якого може бути причетним до злочину, яке розслідується слідчими в рамках кримінального провадження.

Як повідомляється, водія мотоцикла переслідували оперативні працівники з населеного пункту Липини, однак керманич не виконував законні вимоги про зупинку та продовжував рух вулицями міста, порушуючи ПДР та створюючи своїми діями загрозу іншим учасникам дорожнього руху.

Патрульні, отримавши орієнтування, помітили вказаний мотоцикл на проспекті Відродження.

Патрульні сповільнили потік транспорту, намагаючись зупинити мотоцикла. Однак, дії поліцейських та інших учасників дорожнього руху керманич мотоцикла ігнорував та продовжив рух, внаслідок чого зітнувся із службовим автомобілем патрульної поліції.

У результаті ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження, а керманичу мотоцикла одразу викликали екстрену медичну допомогу.

Відео аварії - за посиланням.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися