Найкращий тайм від «Волині» і друга поспіль «суха» перемога
Волинь

Найкращий тайм від «Волині» і друга поспіль «суха» перемога

16 травня 2021, 16:58
0
0
Сподобалось?
0

ФК «Волинь» провів черговий матч чемпіонату у першій лізі. Лучани приймали на своєму полі «Гірник-Спорт» із Горішніх плавнів. Нарешті «хрестоносці» розродилися видовищною грою і здобули заслужену перемогу.

«Волинь» – «Гірник-Спорт» – 2:0

Гол: 1:0 – Оринчак (63), 2:0 – Кобзар (85).

«Волинь»: 42. Неділько, 3. Сімінін – к, 26. Мартинюк, 15. Приймак, 6. Войтіховський (93. Цюпа, 80), 16. Рябов, 8. Чачуа (34. Климець, 46), 9. Нкололо (7. Протасов, 46), 11. Шарпар, 10. Оринчак (17. Кобзар, 75), 22. Коломоєць (88. Хагназарі, 46).

«Гірник-Спорт»: 25. Жмурко, 27. Велєв, 3. Чуєв, 4. Тимошенко, 22. Твердохліб (10. Литовченко, 66), 7. Сьомка (13. Осипенко, 69), 11. Павліш, 14. Краєв (16. Дедух, 74), 9. Романов, 6. Чепелюк, 24. Чередниченко – к (15. Черниш, 88).

Загалом матч можна розділити на два тайми. Гру лучани розпочали активно й уже на стартових хвилинах повинні були забивати. Амбросій Чачуа з флангу навісив у штрафний майданчик, а там В’ячеслав Шарпар головою пробив у стійку воріт, він же був першим на відскоку, але точний удар у нього не вийшов.  На жаль, це всі помітні події, які відбулися у першому таймі, надалі команди сконцентрувалися на боротьбі у центрі поля без воріт і без ударів.

У перерві наставник лучан Василь Сачко провів потрійну заміну, знявши з поля практично всіх гравців атаки – абсолютно непомітного нападника Юрія Коломойця, атакуючих хавів Чачуа й Нкололо. Замість них вийшли Олександр Климець, Євген Протасов та Сіаваш Хагназарі. Й гра «Волині» кардинально змінилася. Уже на старті тайму Шарпар розпочав атаку лучан з глибини поля, далі Протасов класнючим розрізним пасом виводив Климця на побачення з Романом Жмурком, але голкіпер «Гірника-Спорту» випередив його буквально на мить і вибив м’яч на кутовий. Швидкі атаки лучан призвели до «пожежі» у штрафному майданчику гостей, яка теж ледь не завершилася голом, але після удару Артура Рябова м’яч поцілив у поперечину. Ще раз каркас воріт врятував «Гірник-Спорт» після удару з розвороту Климця.  Але виїхати на одному везінні гостям таки не вдалося. На 63-й хвилині Протасов розпочав гольову атаку, яку результативним ударом завершив Богдан Оринчак.

Після гола гості оживилися і змогли на деякий час перевести гру на половину поля господарів, проте чогось суттєвого в атаці створити не вдалося. Натомість Василь Сачко знову випустив у гру свіжих Івана Цюпу та Богдана Кобзара. І обидві ці заміни зіграли. На 85-й хвилині Цюпа зі своєї половини поля помітив ривок Олександра Мартинюка до воріт суперника і чудово закинув йому на хід, далі послідував простріл у штрафний майданчик, де Кобзар переправив м’яч у сітку воріт повз голкіпера.

Приємно, що й після того, як гру вже було зроблено, футболісти «Волині» продовжували грати з настроєм й намагалися збільшити рахунок. Хагназарі навіть забив у компенсований час, проте гол відмінили через офсайд. Можна сказати, що «Волинь» відіграла свій найкращий тайм у весняній частині чемпіонату.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися