На Волині дитині-сироті придбали квартиру
Волинь

На Волині дитині-сироті придбали квартиру

18 травня 2021, 16:46
0
0
Сподобалось?
0

У Володимирі-Волинському дитина-сирота отримала ключі від власної квартири.

Про це повідомляють на сторінці Володимир-Волинської міської територіальної громади у Фейсбуку.

Міський голова Нововолинська Ігор Пальонка вручив ключі від квартири володимирчанину Андрію Кулику. 22-річний юнак перебував на черзі на отримання житло як особа з числа сиріт та отримав довгоочікувану нерухомість по державній програмі забезпечення житлом дітей-сиріт.

«Це радісна новина для нашої громади, адже перипетії з придбанням даного житла тривали упродовж кількох місяців, і сьогодні приємно нарешті вручити ключі від квартири дитині з числа сиріт, яка особливо цього потребує. В майбутньому будемо продовжувати працювати по цій програмі, аби діти, які мають право на житло, могли ним скористатись. Адже власне помешкання – це важлива складова комфортного життя», - зазначив міський голова Ігор Пальонка.

Однокімнатну квартиру на вулиці Поліської Січі придбали за кошти державної субвенції. Пошуком, придбанням та оформленням усіх документів займався Володимир-Волинський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в особі директора Вікторії Юхимюк. Квартиру придбали після складеного акту обстеження та засідань кількох комісій.

У придбаному для дитини-сироти помешканні є уся необхідна побутова техніка та добротні меблі, тож уже невдовзі Андрій Кулик зможе відсвяткувати новосілля у власній квартирі, покинувши стіни Волинського обласного соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, де він проживав до цього часу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися