У центрі Луцька затримали вщент п'яного водія
Волинь

У центрі Луцька затримали вщент п'яного водія

19 травня 2021, 15:21
0
-2
Сподобалось?
-2

У центрі Луцька виявили п'яного водія Mercedes-Benz.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

Вчора, 18 травня, близько 22 години, патрулюючи проспектом Василя Мойсея, що у Луцьку, інспектори виявили автомобіль Mercedes-Benz 210, який був припаркований у недозволеному місці. Після того, як службове авто під’їхало до вказаної автівки, водій почав рух. Вказаний автомобіль патрульні зупинили за допомогою проблискових маячків синього та червоного кольору та спеціального звукового сигналу.

Під час спілкування з керманичем, інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння на місці зупинки у присутності свідків показав позитивний результат – 1,49 проміле, що більше як у 7 разів перевищує допустиму норму.

У результаті на керманича склали адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння), ч.1 ст.122 (Порушення правил стоянки), ч.5 ст.121 (Порушення правил користування ременями безпеки) КУпАП.

За січень-квітень 2021 року на Волині зареєстровано 19 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані, з них 2 ДТП з постраждалими, в яких 2 особи травмувалися.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися