Бранцям «чортового колеса» у Луцьку пообіцяли віддячити за терпіння
Волинь

Бранцям «чортового колеса» у Луцьку пообіцяли віддячити за терпіння

23 травня 2021, 19:26
0
3
Сподобалось?
3

Колесо огляду у центральному парку Луцька зупинилося через вихід з ладу деталі двигуна, так званої муфти між двигуном і редуктором.

Про це повідомляє директор з розвитку Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки Павло Цапюк у Фейсбуку.

«Справді, з технічної точки зору, це не надзвичайна ситуація, не капітальна поломка, хоча наслідок - зупинка механізму, і це, звісно не приємно. Хоча й не вперше. Іноді, коли аварія на лінії електропередач і вимикається подача електроенергії, колесо теж зупиняється і тут головне, як спокійно і відповідально ведуть себе наявні в цей час відвідувачі.

Тим, хто сьогодні «застряг» велика подяка за моральну стійкість і терпіння, бо паніка - це завжди головний ворог в подібних ситуаціях. Ви молодці! Обов’язково віддячимо», - зазначив Павло Цапюк.

Також він розповів про те, чому вирішили викликати рятувальників.

«Якщо зупинка спричинена «вимкненням світла», зв’язуємось з постачальниками і якщо електроенергію не планують відновити більше години, тоді використовується спецтехніка, от як сьогодні.

Якщо ж відвідувачі опинились не на самому верху - на цей випадок є «ручний» привід, при якому важелем працівник дуууже повільно і важко, але може за пів годинки-годину прокрутити колесо десь на четверть оберта.

Сьогодні вирішили відразу викликати МНС, так як «ручний режим» був заблокований через специфіку поломки», - пояснив Цапюк.

Він додав, що у майбутньому замінять муфту і відразу запустять колесо в роботу. У правила користування мають намір додати більше роз’яснень про поведінку відвідувачів під час технічної зупинки колеса огляду.

Нагадаємо, колесо огляду зупинилося 23 травня, коли там перебувало 12 відвідувачів, з них - 6 дітей. Людей допомогли зняти рятувальники.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися