Напад на журналістів у селі Стобихівка
Волинь

Схема крадіжки лісу на Волині – на одні документи деревину вивозять кілька разів

27 травня 2021, 11:04
0
0
Сподобалось?
0

На Волині попри режим тиші у лісах тривають масові рубки лісу. Так цього місяця неодноразово ЗМІ повідомляли про бурхливу незаконну діяльність пилорам Камінь-Каширського району. У селі Стобихівка навіть відбувся напад на знімальну групу телеканалу «1+1», яка намагалася за фільмувати роботу однієї з приватних пилорам.

Як зазначає депутат Волинської обласної ради Олександр Пирожик, за більшістю фактів незаконних рубок у лісах правоохоронці справді відкривають кримінальні провадження, проте завжди чомусь роблять це за найлегшою статтею, коли притягнути винних до реального покарання неможливо.

– Ми питаємо у прокурора Камінь-Каширського району чому не карає винних. А він пояснює, що веде перемовини з власниками пилорам, бо ті стверджують, що використовують їх для особистих потреб. Уявляєте, такі масштаби і для особистих потреб! У таке тільки дурень може повірити, – обурюється Олександр Пирожик.

Також за словами депутата, у Старовижівському районі вдалося зафільмувати схему крадіжки лісу, коли за одними документами деревину вивозять кілька разів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися