В замку Любарта тренувалися каратисти
Волинь

В замку Любарта тренувалися каратисти

30 травня 2021, 18:12
0
0
Сподобалось?
0

З нагоди Дня захисту дітей, який відзначатимемо 1 червня, для вихованців прикордонного спортивного клубу «Кордон» організували забіг та тренування просто неба.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України у Фейсбуку. 

Усього до заходу долучилося понад 100 учасників, бігли навіть цілими сім'ями. Приєднався до спортсменів й легкоатлет Іван Банзерук - учасник Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро (Бразилія), інструктор Спортивного комітету Держприкордонслужби України. 

Він, до речі, виборов ліцензію та буде представляти Україну з легкої атлетики (спортивна ходьба) на цьогорічній Олімпіаді в Токіо. Від спортивного залу учасники по маршруту, що проходив через парк ім. Лесі Українки, до Замкової площі. 

Спортсмени швидко подолали трьохкілометрову дистанцію та з нетерпінням чекали на незвичне тренування у луцькому замку. Тренер Спорткомітету Держприкордонслужби, Голова дитячого спортивного клубу «Кордон» Богдан Мандрикін зазначив, що організував даний захід з метою популяризації спорту, зокрема й кіокушинкай карате серед молоді Луцька. Адже цей вид бойових мистецтв виховує фізичну та моральну витривалість, загартовує та вдосконалює бійцівський дух, витримку та жагу до перемоги. Саме ті якості, які необхідні майбутнім захисникам нашої Батьківщини.

Окрім результативного тренування, діти отримали ще й багато позитивних емоцій та вражень, а також нестримної енергії, яка їм знадобиться уже найближчим часом, оскільки попереду на юних каратистів чекають нові поєдинки та, обов'язково, перемоги.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися