У Луцьку студенти зіграли благодійний концерт дітям загиблих атовців
Волинь

У Луцьку студенти зіграли благодійний концерт дітям загиблих атовців

30 травня 2021, 20:10
0
1
Сподобалось?
1

Педколектив і студенти Волинського державного училища культури і мистецтв ім. Ігоря Стравінського привітали дітей-сиріт учасників АТО/ООС з Днем захисту дітей.

Напередодні студентський духовий оркестр виступив на Театральному майдані Луцька для благодійного збору грошей, розповіла Суспільному викладачка Оксана Рижан.

Залучили приблизно 50 студентів до участі в цій акції. Це студенти відділу духові та оркестрові інструменти. Студенти з відділу акторського мистецтва працюють волонтерами, ходять зі скриньками і пояснюють людям мету нашої акції, - каже Оксана Рижан.

Студенти волинського музучилища зіграли благодійний концерт, щоб привітати дітей-сиріт

Виступи у центрі Луцька зі збором грошей для дітей-сиріт учасників АТО/ООС проводять двічі на рік з початку агресії на сході, - розповідає керівник студентського колективу Микола Орний. Каже, в репертуарі оркестру понад 70 творів різного спрямування. Нині, щоб підняти дух лучан, виконували церемоніальний репертуар з патріотичних маршів.

Студенти волинського музучилища зіграли благодійний концерт, щоб привітати дітей-сиріт

Солістка оркестру Анастасія Антонюк каже, що їй приємно долучитися до благородних намірів та допомогти дітям. Лучанка Марія Філонюк поклала гроші до скриньки пожертв. Жінка вважає, що дітям наших захисників треба допомагати у міру можливості.

"Я не думаю, що важливо яку суму хто дав, головне, що ти відчуваєш себе причетним до такої важливої справи", - каже жінка.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися