Луцький «Торнадо» переміг на відкритому чемпіонаті області з таеквон-до
Волинь

Луцький «Торнадо» переміг на відкритому чемпіонаті області з таеквон-до

1 червня 2021, 18:42
0
2
Сподобалось?
2

Спорткомплекс Луцького національного технічного університету прийняв відкритий чемпіонат області з таеквон-до. У ньому взяли участь 5 команд з Луцька – секції у школах №7, №15, №24, спортивні клуби «Стріла» і «Торнадо», а також команди з Рівного і Рожищенщини.

Традиційно змагання проходили у кількох видах програми: командний туль (комплекс технічних дій без суперника), індивідуальний туль та спаринги.

Як наголосив президент Волинської федерації таеквон-до Олександр Кінах, цьогоріч у змаганнях взяли участь кілька досвідчених спортсменів федерації, зокрема й тренер клубу «Торнадо» Іван Олексюк виступив в індивідуальному тулі та боровся за перемогу разом зі своїми підопічними у колективній вправі.

Саме клуб «Торнадо», серед вихованців якого переважали досвідченіші спортсмени з червоними та синіми поясами, й святкував загальнокомандну перемогу на відкритому чемпіонаті області. Друге місце посіли вихованці Олександра Кінаха, котрі займаються у луцькій школі №7, третє місце за командою з Рожищенщини, яка добре проявила себе у спарингах.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися