Суддя познущався над «Волинню» в Івано-Франківську
Волинь

Суддя познущався над «Волинню» в Івано-Франківську

5 червня 2021, 19:20
0
-2
Сподобалось?
-2



Матч мало що вирішав для обох команд. У господарів поля ще лишалася мінімальна загроза вилетіти з першої ліги. Саме це, напевно, і посприяло більшому бажанню у гравців «Прикарпаття» здобути позитивний результат.

«Прикарпаття» – «Волинь» – 2:0

Голи: 1:0 – Сондей (25 – з пенальті), 2:0 – Цюцюра (80 – з пенальті).

«Прикарпаття»: 24. Піцан – к, 4. Пастух, 95. Курко, 3. Француз, 12. Сікач (8. Вацеба, 87), 29. Кохман (34. Геник, 61), 7. Кузьмич, 77. Дитко (10. Хома, 84), 21. Сондей, 90. Барчук (14. Цюцюра, 63), 17. Семотюк (15. Воробчак, 72).

«Волинь»: 42. Неділько, 26. Мартинюк, 3. Сімінін – к, 18. Приндета, 34. Климець, 16. Рябов, 98. Ляшенко (37. Максимчук, 71) 88. Хагназарі (88. Хагназарі, 80), 7. Протасов (61. Чернов, 46), 10. Оринчак (45. Сасовський, 85), 17. Кобзар (43. Теслюк, 70).

Вилучення: Неділько (76).

Незначну територіальну перевагу у першому таймі прикарпатці підкріпили кількома потенційно небезпечними, але неточними ударами Владислава Семотюка. А забити вдалося з далеко не бездоганного, в сенсі підстав для призначення, 11 метрового. Іван Сондей класно протягнув м’яч по лівому флангу атаки і прострілив на лінію штрафного майданчика, там Роман Барчук, перебуваючи спиною до воріт і до оборонця «Волині» Віталія Приндети, рухнув як підстрелений. 11-метровий реалізував Сондей.

У лучан взагалі нічого не клеїлось в атаці, щось намагався придумати найкращий бомбардир команди Богдан Оринчак. Однак один його удар у штрафному майданчику заблокували оборонці, а спроба закинути м’яч «за комірець» Івану Піцану не вдалася – голкіпер прочитав цей задум.

У другий тайм «Волинь» увійшла з однією заміною. Замість Євгена Протасова, який невдало виконував стандарти, вийшов молодий атакувальний півзахисник Олександр Чернов. Лучани спробували швидко відігратися за допомогою флангових атак. Супермомент створили партнери для Артура Рябова, але півзахисник «хрестоносців» з району 11-метрової позначки пробив дуже неточно, хоч ніхто йому серйозно й не заважав. Непогано війшов у гру і Чернов, котрий нагнітав обстановку з правого флангу атаки «Волині» й одного разу змусив Піцана серйозно вступити у гру.

Шанси «Волині» відігратися зростали, але всі намагання лучан перекреслив арбітр матчу Сергій Задиран. На його дрібні похибки активно реагував голкіпер лучан Віталій Неділько, за що й побачив перед собою «гірчичник». Проте Задиран очевидно вирішив, що цього буде замало і вирішив помститися голкіперу лучан. Через кілька хвилин Неділько у боротьбі за верховий м’яч по-воротарськи виставив коліно. Повз пробігав гравець «Прикарпаття», якого чи то ледь торкнувся Неділько, чи й взагалі ні, але це, на думку Задирана, був фол, який тягнув на попередження. Тож воротар «хрестоносців» отримав друге попередження, а у ворота «Волині» був призначений ще один дуже дивний 11-метровий. Василь Цюцюра переграв «з точки» Владислава Леванідова, котрий вийшов на заміну замість Сіаваша Хагназарі після видалення Неділька.

«Волинь» за інерцією продовжувала атакувати, але шанси забити були хіба у при карпатців у контратаках, бо вся гра була поламана.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися