Дитячий табір біля Луцька прийняв перших відпочивальників
Волинь

Дитячий табір біля Луцька прийняв перших відпочивальників

9 червня 2021, 18:43
0
0
Сподобалось?
0

У селі Забороль Луцької громади в дитячому таборі "Ровесник" прийняли перших відпочивальників.

На зміну до табору приїхало 157 учнів луцьких шкіл, розповів Суспільному директор Ігор Данильчук.

Свою роботу табір розпочав із карантинними обмеженнями, без відвідування батьками та з вахтовим методом роботи персоналу. Цьогоріч батьки не відвозили дітей до табору самостійно, як було раніше.

Через карантинні обмеження їх централізовано привезли шкільними автобусами від Палацу учнівської молоді, говорить директор закладу.

Дитячий табір поблизу Луцька відкрив літній сезон

Зміна в таборі триватиме 14 днів. Відвідувати "Ровесник" батькам і стороннім, каже, заборонили. Зі слів Ігоря Данильчука, фактично це буде закрита територія.

Дитячий табір поблизу Луцька відкрив літній сезон

Черга відпочивальників чекала, доки кожного оглянуть медики та виміряють температуру. Діти повинні мати всі щеплення, інакше до табору не приймуть, говорить педіатриня Світлана Краснюк.

"Температура, шкіра, огляд на педикульоз, на шкірні захворювання 02:35 + 02:52 Якщо температура – взагалі не допускаємо до табору", – зазначила лікарка.

Дитячий табір поблизу Луцька відкрив літній сезон

На роботу табору з міського бюджету виділили понад три мільйони гривень, зазначила начальниця управління освіти Луцької міськради Зіновія Лещенко. Безплатні путівки отримали діти, які мають пільги та які відзначилися у навчанні й творчих конкурсах.

"У першу зміну працюватиме літня школа "Ерудит", тож традиційно у позаміському таборі оздоровлення і відпочинку "Ровесник" відбувається не тільки відпочинок дітей, а й навчання. Працює педагогічний склад, вихователі, обслуговуючий персонал", – повідомила посадовиця.

До пандемії в таборі за літо оздоровлювали 800 дітей. Цього року в "Ровеснику" планують оздоровити понад пів тисячі дітей.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися