Новий очільник Волинської митниці: що про нього відомо
Волинь

Новий очільник Волинської митниці: що про нього відомо

9 червня 2021, 19:43
3
0
Сподобалось?
0

Днями завершився конкурс на вакантну посаду начальника Волинської митниці. 

За результатами останньої співбесіди перемогу здобув Артем Ігорович Гузь, пише "insider.Media".

1

Попередньо він обіймав посаду заступника начальника управління – начальника першого відділу управління викриття економічних злочинів Головного управління протидії економічних правопорушень ДФС України. Також він працював у Службі безпеки України.

3

В останній декларації, яку Артем Гузь подав 25 квітня 2021 року, вказано, що він має дружину Анастасію Манорик та сина Даниїла. 

У його власності перебуває земельна ділянка площею 12 соток у селі Козинці на Київщині. Також Артем Гузь задекларував 4 квартири: одну – в столиці площею 72 м кв., подружжя придбало у 2016 році за 734 000 грн, ще одна така ж сама квартира у столиці перебуває у спільній власності батьків його дружини та ще 45 квадратів – у власності батька, Гузя Ігоря Миколайовича. Четверту квартиру, площею 71 кв.м. новоспечений керівник Волинської митниці орендує у місті Черкаси. Певний час Артем Гузь був виконуючим обов'язки начальника ГУ ДФС у Черкаській області.

Урочистості з нагоди 23-ї річниці створення податкової міліції у ГУ ДФС в Черкаській області

Власного автомобіля в Артема Гузя немає. Однак він задекларував Volkswagen Touareg 2013 р.в. та Audi А3 2016 р.в., які належать його дружині і тестю.

Як не дивно, та дружина Артема Гузя Анастасія Манорик, попри те, що кілька років перебувала у відпустці по догляду за дитиною до 3 років, успішна бізнеследі. Вона має 10% прав на ТОВ «БАГГІ». Торік Анастасія отримала понад мільйон гривень доходу від зайняття підприємницькою діяльністю.

Щодо своїх доходів, то Артем Гузь торік задекларував 255 тис. грн зарплати, отриманої на службі в СБУ, понад 22 тис. грн він заробив працюючи в ГУ ДФС у м.Києві, ще 89 тисяч – у Державній фіскальній службі України. Попри те, що він працював у державних структурах, Артем Гузь також встиг попрацювати і у двох приватних фірмах: у ТОВ «Юнілін дистриб'юшн юкрейн» він заробив 243 тис.грн, а в ТОВ «Анкор персонал Україна» - ще 36 тис.

Щодо грошових активів, то в Артема Гузя, його дружини і навіть маленького сина накопичилось готівкою та на рахунках у банку 40500 доларів США та майже 1,1 мільйона гривень.

Коли представлять нового очільника Волинської митниці – наразі ще не відомо. У мережі про нього інформації вкрай обмаль.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Коментарі

  • Мойше Даян
    Мойше Даян

    І зачем говорить, Молодой чєловєк, на как крепко стоіт на ногах. Навєрняка будєт на Волині уже дом строіть прі ніщенской зарплатє.

    9 червня 2021, 20:53
    Відповісти
  • правда
    правда

    Державні службовці не мають права працювати на інших роботах (крім невеликої кількості годин на викладацькій роботі). Як такі особи, що за рік поміняли 5 місць роботи (там точно він не показав ніяких успіхів - не було навіть часу на це) можуть перемогти в конкурсі на високу посаду? Невже не було достойних трудоголіків?

    9 червня 2021, 21:15
    Відповісти
  • Васа
    Васа

    Ще молоко на губах не обсохло, а вже встиг побувати на багатьох великих митницях, в податковій і в СБУ. Далеко піде. Схеми будуть працювати.

    10 червня 2021, 18:16
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися