Домінік БІЛОШИЦЬКИЙ
Волинь

Свої перші сто тисяч гривень волинянин заробив у 16 років

12 червня 2021, 15:20
0
0
Сподобалось?
0

Домініку Білошицькому із села Милуші, що біля Луцька, 22 роки. Наразі він завершує четвертий курс навчання в Луцькому національному технічному університеті – майбутній програміст. Хоча насправді уже давно цим займається і досяг неабияких успіхів. У заробітках, до речі, теж. Адже мало хто може похвалитися заробленими ста тисячами гривень у 16 літ.

Домінік розповідає, що ще школярем захопився створенням реалістичних об’єктів. Перед монітором комп’ютера просиджував днями і ночами. Особливо йому подобалося 3D-моделювання, предметна та архітектурна візуалізація. Через рік він настільки, як-то кажуть, набив руку, що виставив свої моделі будинків на продаж в Інтернет.

Такі будинки хлопець створює в Інтернеті

– Коли я отримав електронний лист від однієї американської організації, то спершу і не зрозумів, що й до чого, – з усмішкою згадує хлопець. – Перечитав ще раз, потім просто дослівно переклав його з англійської і нарешті зрозумів, що вони хочуть придбати проєкти одразу кількох моїх будиночків! Ну, від такої пропозиції ніхто б, певно, не відмовився. Отак я заробив тоді свої перші сто тисяч гривень. Це стало для мене вагомим поштовхом, мотивацією рухатися далі. Я зрозумів, що реально заробляти гроші, займаючись справою, яку любиш. Хоча непросто висидіти вісім годин за ноутбуком, не відриваючи погляду від екрана.

Наразі Домінік не тільки вчиться, а й дистанційно працює в організації, яка розробляє комп’ютерні ігри. Але планує й надалі розвиватися у сфері моделювання та в подальшому хотів би спробувати себе у ролі 3D-художника у великих міжнародних компаніях. Адже таке моделювання застосовується у найрізноманітніших галузях: ігри, реклама, кіно, анімація, архітектура, промисловість, міське планування – ніде не обійтися без втручання 3D-спеціаліста. Саме тому ця професія нині посідає одне з перших місць серед найактуальніших та найзатребуваніших.

Ірина ЦЕХОШ


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися