Волинь отримала 600 тисяч на житло для переселенців
Волинь

Волинь отримала 600 тисяч на житло для переселенців

18 червня 2021, 16:28
0
0
Сподобалось?
0

Уряд розподілив субвенцію для виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції.

Відповідне розпорядження було прийняте 16 червня, повідомляють Волинські новини.

Загальний обсяг субвенції – 248,4 мільйона гривень. Волині з цих коштів передбачено 621,578 тисячі гривень.

До слова, право на грошову компенсацію за належні для отримання жилі приміщення мають особи з інвалідністю внаслідок війни I та II групи, внутрішньо переміщені особи, які є учасниками бойових дій, або особами з інвалідністю внаслідок війни ІІІ групи, члени сім’ї загиблого.

Для оформлення грошової компенсації необхідно перебувати на квартирному обліку. Внутрішньо-переміщеним особам додатково потрібно перебувати протягом року на обліку в Єдиній інформаційній базі даних про внутрішньо переміщених осіб. Грошова компенсація надається у порядку черговості постановки на квартирний облік.

Членам сім’ї компенсація виплачується одній із категорій родичів – спочатку дружині (чоловікові) і неповнолітнім дітям, які проживають разом; якщо таких немає, то батькам; якщо батьків немає, то повнолітнім дітям і так далі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися