У Луцьку вдень не їздитимуть вантажівки
Волинь

У Луцьку вдень не їздитимуть вантажівки

23 червня 2021, 13:49
0
0
Сподобалось?
0

Лише визначеними вулицями і у нічну пору: у Луцьку з 1 серпня 2021 року обмежили рух великогабаритним транспортним засобам, довжиною понад 15 метрів.

Про це стало відомо 23 червня під час пленарного засідання чергової 13-ї сесії Луцької міської ради, повідомляють Волинські Новини.

Як повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов, у контексті змін до рішення Луцької міської ради про автомобільний транспорт дозволили рух великогабаритних транспортних засобів, довжиною понад 15 метрів, зокрема вантажних автомобілів, окремими вулицями Луцька з 22:00 до 6:00 години ранку.

Згідно з запропонованими змінами, з 1 серпня 2021 року рух транспортних засобів, габаритна довжина яких перевищує 15 метрів, дозволили з 22:00 до 6:00 години на таких вулицях та проспектах міста: Волі, Соборності, Винниченка, Яровиця, Василя Мойсея, Перемоги, Президента Грушевського, Стрілецька, Паркова, Богдана Хмельницького, Шевченка (на ділянці від вул. Набережної до вул. Словацького), Відродження, Рівненська, Задворецька (на ділянці від вул. Клима Савура до вул. Рівненської), Кравчука.

Луцькі депутати такі зміни ухвалили, проголосувавши у більшості «за».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися