У Луцьку зірки українського театру і кіно покажуть спектакль «Майстер і Маргарита»
Волинь

У Луцьку зірки українського театру і кіно покажуть спектакль «Майстер і Маргарита»

25 червня 2021, 18:40
0
2
Сподобалось?
2

1 липня у Волинському облмуздрамтеатрі пройде чудовий спектакль за мотивами легендарного роману Михайла Булгакова «Майстер і Маргарита». Показ розпочнеться о 19.00 годині.

Надзвичайно оригінальні і блискучі емоції переповнюють глядачів, коли на сцені разігрується цей містичний сюжет, пише ІА "Волинські Новини"

І насправді, вдало придумані мізансцени, безліч танців, розкішні костюми і блискуча гра акторів розсунули тісну темряву і зробили те, що раніше здавалося неможливим: найвідоміший роман Булгакова нарешті ожив на сцені. Причому, театральна версія виявилася не менш вражаючою і чарівною ніж сам оригінал. За допомогою постановки і акторській майстерності, глядачі наче перемістяться в 30-і роки, з усіма деталями конкретного побуту, фарбами та навіть запахом.

У ролі Маргарити – неперевершена Народна артистка України Ольга Сумська.

«За роки свого театрального життя спектакль отримав репутацію найпопулярнішої на просторах СНД. Рекордні касові збори і подвійні аншлаги – кращий тому доказ. Не пропустіть і встигніть замовити квитки на найкращі місця!» – наголошують організатори.

Квитки без жодної комісії можна придбати у касі драмтеатру або онлайн за посиланням: https://concert.ua/ru/event/master-ta-margarita-lutsk


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися