Волинським медикам передали нові автомобілі швидкої допомоги
Волинь

Волинським медикам передали нові автомобілі швидкої допомоги

26 червня 2021, 19:16
0
0
Сподобалось?
0

Чергова партію автомобілів екстреної медичної допомоги передали для спеціалізованих бригад екстреної медичної допомоги.  Урочисте вручення ключів від новеньких «швидких» за участі голови обласної ради Григорія Недопада.

За словами директора Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги Володимира Шмаля, за кошти Національної служби здоров’я України КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Волинської обласної ради були закуплені 14 нових санітарних автомобілів марки «Volkswagen Crafter», з них 4 автомобілі типу – С, 10 автомобілів типу – В, та за кошти Державного підприємства «Медичні закупівлі України» було закуплено 4 нових санітарних автомобілів марки «Citroen Jumper» типу – С.

Зокрема, 6 автомобілів надійдуть у Луцьке міське відділення ЕМД №1, з них 1 автомобіль в пункт Торчин; 6 автомобілів у Луцьке міське відділення ЕМД №2; 3 автомобілі у відділ медицини катастроф; 1 автомобіль у Любомльське відділення ЕМД пункт Шацьк; 1 автомобіль у Ковельське відділення ЕМД пункт Голоби та 1 автомобіль у Нововолинське відділення ЕМД пункт Іваничі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися