У яких школах Луцька найбільше медалістів
Волинь

У яких школах Луцька найбільше медалістів

29 червня 2021, 18:22
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку вручили нагороди випускникам шкіл громади за досягнення у навчанні. Золоті та срібні відзнаки отримали 194 випускники.

Про це розповіла Суспільному начальниця міського управління освіти Зіновія Лещенко.

Вручення відбулося на Театральному майдані обласного центру 29 червня.

Зі слів Зіновії Лещенко, найбільше медалістів цьогоріч навчались у гімназіях № 4 та № 21, а також школі № 9. "Це школи, де найвищі показники виступів на олімпіадах, конкурсах та ЗНО", – говорить посадовиця.

На нагородження усією родиною прийшла родина Шаповалових. Випускник Богдан Шаповалов, який закінчив школу № 26, каже: в майбутньому планує вивчати кібербезпеку в одному з вишів Києва.

Випускник Богдан Шаповалов каже: всі 11 років у школі був відмінником. "Шкільне життя — це такий період у нашому житті, коли ти дізнаєшся, щось нове, вивчаєш, щоб використати його у своєму подальшому житті", – каже лучанин.

Мама Богдана Галина зберігає усі похвальні листи та табелі сина з першого класу. "Дуже приємно, коли дивишся табелі, а там такі гарні оцінки. Це приємно наскільки, що дитина хотіла вчитися і старалася", – каже жінка.

Серед тих, хто отримав золоту медаль і випускник школи № 1 Роман Строк. Хлопець розповів, що зовнішнє незалежне оцінювання з біології склав на 200 балів, а англійську мову – на 199 балів.

Говорить: медаль є його подарунком батькам за всі роки навчання, що вони допомагали в навчанні.

Медаль дозволить отримати декілька додаткових балів при вступі до вищого навчального закладу, зазначила випускниця школи № 9 Яна Колб.

"Багато людей кажуть, що золота медаль не треба, але це такий пунктик, який я хотіла в житті. Я його отримала. Щаслива і надіюся, що своїм дітям буду розказувати", – додала лучанка.

Захід тривав більше години. На Театральному майдані чергувала швидка, проте за медичною допомогою ніхто не звертався, розповів фельдшер Олександр Гережун.

Загалом школу цього року закінчили 1 564 одинадцятикласники та понад 2 500 дев'ятикласників.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися