Роман і Віктор КОРСАКИ
Волинь

У Луцьку презентували книгу про «королеву економіки»

3 липня 2021, 10:30
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку в Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків представили монографію «Анатомія ритейлу. Як стати лідером роздрібного ринку». Це колективна праця, створена менеджментом групи компаній «Наш Край»/SPAR про «королеву економіки» – роздрібну торгівлю. У книзі викладено 20-річний досвід непростого, проте результативного розвитку бізнесу, історія успіху мережі, котра вистояла і вижила в умовах жорсткої конкуренції. 32 автори поділилися прикладами, теоретично обґрунтовуючи їх, надали корисні поради, які дозволять ефективно розпочати власну справу з нуля.

Монографія створена за місяць за редакцією голови ради директорів групи компаній VolWest Group, доктора економічних наук, кандидата медичних наук Віктора Корсака та генерального директора компанії VolWest Group Романа Корсака.

На зустрічі не просто розповідали про книгу і її написання, а обговорили проблему, як поєднати теорію та практику в сучасній роздрібній торгівлі. Науковці Волинського національного університету імені Лесі Українки і Луцького національного технічного університету поділилися своїми міркуваннями.

– Сьогодні в нас теорія «живе» своїм життям, а практика – своїм. Тому нам захотілося створити таку книгу, яка б поєднала і теоретичні розробки, і практичний досвід. Пояснити, чому відбуваються певні процеси у бізнесі, – наголосив Віктор Корсак.

Власниця мережі книжкових магазинів «Руніка» Руслана Лазарева поділилася своїми враженнями про монографію «Анатомія ритейлу»:

– Це книга, якої дуже не вистачає підприємцям. Тепер маємо корисний посібник для всіх, хто прагне розпочати власний бізнес і хоче відкрити магазин. Навіть є 11 правил викладки товару. Щодня до нас приходять покупці, які шукають зрозумілу для прочитання літературу про торгівлю.

А Віктор Корсак зазначив, що давно хотів створити книгу для тих, хто не любить читати, тому у монографії є багато схем та малюнків. Крім того, вона ілюстрована десятками творів митців з колекції Музею сучасного українського мистецтва Корсаків.

Кость ГАРБАРЧУК,

м. Луцьк


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися