На Волині поновили на посаді прокурора, якого спіймали п'яним за кермом: люди протестують
Волинь

На Волині поновили на посаді прокурора, якого спіймали п'яним за кермом: люди протестують

2 липня 2021, 13:36
0
0
Сподобалось?
0

2 червня у Нововолинську проходив мітинг проти поновлення на посаді прокурора, якого затримали п’яним за кермом та на підтримку поліцейського Циплакова.

Як відомо, прокурор Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури Микола Троцюк, якого у вересні минулого року спіймали п’яним за кермом, поновився на посаді. Крім того, йому мають виплатити понад 65 тисяч грн заробітної плати за час вимушеного прогулу, пише "БУГ"

Натомість одному з поліцейських, який брав участь у затриманні – Віктору Ципопкову, Державне бюро розслідувань оголосило про підозру за статтею 162 КК України «Порушення недоторканості житла».

На мітингу зібралися місцеві мешканці, депутати та активісти з плакатами на підтримку Циплакова. Вони вимагали зустрічі з Троцюком.

До громади вийшло керівництво місцевого відділку прокуратури. Повідомили, що на місці Троцюка немає. Однак люди стояли на своєму та просили викликати поновленого на посаді прокурора.

Після години спілкування під стінами прокуратури, ініціативна група зайшла всередину, щоб написати звернення зі своїми вимогами – звільнення Троцюка.

Згодом під’їхав керівник Володимир-Волинської прокуратури Ігор Філімонюк.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися