Біля Луцька поховали 8-річного хлопчика, який загинув від удару струмом
Волинь

Біля Луцька поховали 8-річного хлопчика, який загинув від удару струмом

6 липня 2021, 20:41
0
0
Сподобалось?
0

У селі Великий Омеляник Луцького району 6 липня поховали восьмирічного хлопчика, який загинув напередодні від ураження струмом. 

Про обставини трагедії Суспільному розповіла тітка дитини.

У родині залишилося ще четверо дітей, старшому синові – 20, наймолодшій донці нині три роки - розповіла родичка. Восьмирічний Артем загинув у господарській будівлі на подвір'ї будинку. Там, каже Олена, стояв електростаном, на якому родина зазвичай точила господарське приладдя.

Як дитина потрапила у приміщення ніхто не бачив. Хлопчика після ураження струмом знайшов один з його братів. Медики, які приїхали на виклик намагалися реанімувати дитину, але не вдалося, – розповів Суспільному завідувач центральної оперативної диспетчерської Станіслав Лінік.

Як розповіла інспекторка сектору комунікації Нацполіції області Марина Балдич, на місці працювала слідчо-оперативна група. Наразі відомо, що хлопчик зачепився за електростанок, в якому була розібрана кнопка пуску. Внаслідок цього, отримав ураження струмом та помер.

Нині триває досудове розслідування. За фактом смерті дитини правоохоронці внесли відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 ККУ з приміткою "нещасний випадок".


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися