Які підприємства на Волині боргують зарплати працівникам
Волинь

Які підприємства на Волині боргують зарплати працівникам

7 липня 2021, 17:31
0
-2
Сподобалось?
-2

Волинські підприємства державної та комунальної власності боргують своїм працівникам понад 17 мільйонів 861 тисячу гривень.

Про це повідомляють в державній службі України з питань праці, передає "Суспільне"

Станом на 5 липня, найбільшим боржником є "Волинський облавтодор". Державне підприємство не виплатило зарплату 537 працівникам, а це – 7 мільйонів 493 тисячі гривень. Боргують в облавтодорі заробітну плату ще з січня 2021 року. Тоді сума була меншою — 2 мільйони 814 тисяч. Звідки взялася заборгованість підприємство фахівцям Держпраці поки не пояснило.

Серед боржників – державне підприємство "Волиньвугілля", яке через недостатнє фінансування з бюджету протягом 27 місяців не виплачує зарплату 598 працівникам. Його борг становить 6 мільйонів 979 тисяч гривень.

На ДП "Шахта №1"НВ" у зв'язку з недофінансуванням не платять зарплату впродовж трьох місяців. 26 працівників не отримали понад 76 тисяч гривень.

Не розрахувались з працівниками й на комунальному підприємстві електротранспорту. За місяць тут заборгували працівникам 2 мільйони 261 тисячу гривень.

Не розрахувалися за червень з медиками Волинської обласної психіатричної лікарні. Тут не виплатили 864 тисячі гривень.

На ДП "Дослідне господарство "Перемога" 26 працівникам боргують за місяць 96 тисяч гривень.

Заборгованість перед працівниками є й в іншого дослідного товариства ДП "Дослідне т-во Перше травня". 17 працівників не отримали за червень 58 тисяч гривень.

За місяць 34 тисячі заборгувала працівникам Волинська обласна стоматологічна поліклініка у зв'язку з недостатньою кількістю коштів через зменшення об'ємів наданих послуг.

Загалом станом на 5 липня волинські підприємства різної форми власності боргують своїм працівникам понад 32 мільйони 744 тисячі гривень. Заробітну плату недоотримали 2 тисячі 305 працівників повідомляють в державній службі з питань праці.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися