На Волині на дорозі між селами утворилися рови, в яких грузне транспорт
Волинь

На Волині на дорозі між селами утворилися рови, в яких грузне транспорт

10 липня 2021, 10:38
0
0
Сподобалось?
0

Село Смоляри на Старовижівщині одне із найбільших, нараховує понад тисячу мешканців. Впродовж багатьох років болючою проблемою тут залишається стан дороги, яка веде від села Галина Воля. Проте нині тут утворилися рови значної глибини, у яких вже застрягають автомобілі. Відповідні фото місцеві жителі та їх гості вже неодноразово оприлюднювали у соціальних мережах. Через вкрай незадовільний стан дороги водії маршруток погрожують припинити курсування. Ще трохи й автобуси та інший транспорт тут можуть просто не проїхати.

Наприкінці 2020 року відбувся конкурс на розроблення проєктної документації для капітального ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення С 031405 сполученням Яревище-Кримне-Смоляри-Галина Воля, замовником якої виступило державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області». Проте коли буде здійснено цей ремонт, наразі невідомо. Між тим дорога стрімко руйнується.

Зважаючи на це, на сесії Старовижівської селищної ради, що відбулась 9 липня, депутати вирішили звернутися до директора ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» Оксани Грицюк з проханням відшукати фінансові можливості і замовити виконання ремонтних робіт на дорозі між Галиною Волею та Смолярами. У своєму зверненні вони зазначили ризики, які можуть виникнути через зволікання з вирішенням цього питання.

Юрій КОВАЛЬ


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися