У Луцьку шукають директорів у дві школи
Волинь

У Луцьку шукають директорів у дві школи

12 липня 2021, 11:33
1
0
Сподобалось?
0

В обласному центрі Волині шукають директорів у дві школи – Луцький ліцей №27 та школу №16. Також завершився конкурс на заміщення вакантної посади директорів НРЦ та школи №22.

Про це йдеться на сайті департаменту освіти Луцької міської ради.

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини керівник департаменту Віталій Бондар, відповідно до положення заміщення вакантної посади директора та законодавства про освіту оголосили конкурс про наявність вільної посади.

«Посади директорів шкіл №16 та 27 стали вільними з 1 липня, власне з того часу і оголосили конкурс. Розпочався процес подання документів претендентами на вакантну посаду. Після цього створюється комісія, яку очолює заступник міського голови, також сюди входять представники департаменту освіти та представники громадськості. Конкурсант проходить тестові випробування по знанню освітнього законодавства, окремо презентує стратегічний план розвитку навчального закладу на п’ять років, дає аналіз конкретному завданню, яке ставить комісія. Переможцем стає той, хто набирає більшу кількість балів», – повідомив посадовець.

Також Віталій Бондар зазначив, що ще рано говорити про претендентів на посаду, адже наразі кадрово-юридична служба лише збирає документи. Конкурс планують провести 11 серпня.

Відзначимо, що 9 липня був проведений конкурс на заміщення вакантної посади директора Луцького навчально-реабілітаційного центру, переможцем якого стала чинна директорка Волинець Леся Іванівна. Окрім того, обрали директора школи №22, тут перемогу також здобула чинна директорка Кучер Лариса Віталіївна.

В інших навчальних закладах кадрових змін на керівних посадах не передбачається.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • тільки веселі факти
    тільки веселі факти

    В Україні Є великі біди ... складається таке враження , що вже "Заслуженим опудалам ." - очільникам Волинської області. Наплювати наблювати і наср@ти на дітей - майбутнє нації. ЇМ вже вручили нагороди , а про здоров"я , культуру , освіту ... нехай думають ОПУДАЛА ! ? ... ой ви сіячі , орачі . Гнусам , щурам смердючим ! Памятейте , бережіться українська ментальність не безмежна . І на *своїй ниві* можна боляче получити по *лапах* , факти історично неодноразово підтверджені.

    12 жовтня 2021, 11:02
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися