Хлопчику з Волині потрібна допомога на завершення лікування в Індії
Волинь

Хлопчику з Волині потрібна допомога на завершення лікування в Індії

13 липня 2021, 17:44
0
0
Сподобалось?
0

Раніше ми вже писали про дворічного Артема Січковського з Турійська. За свої два з половиною роки він пережив дуже багато. Хлопчик народився з дуже рідкісною патологією – синдромом П’єра Робена. Таких діток легко упізнати ззовні – у них ніби стесані підборіддя через занадто коротку нижню щелепу. У бадьорому стані Артемчик мало відрізнявся від своїх ровесників, а от сон для нього становив смертельну небезпеку. Хлопчик задихався, тож спати мусив зі спеціальним дихальним пристроєм та під пильним наглядом. Дитині потрібно було наростити нижню щелепу. В Україні таких операцій не роблять. Допомогти маленькому волинянину взялися в Індії.

Використавши всі власні ресурси, а їх у простої родини Січковських з шістьма дітьми не так і багато, та за підтримки небайдужих людей вдалося назбирати необхідну суму на операцію та реабілітацію.

У простої родини з шістьма дітьми грошей не так і багато, тож небайдужі люди зібрали необхідну суму.

В індійській клініці Артемчик з мамою пробув близько півтора місяця. Операція з подовження нижньої щелепи пройшла успішно.

– Я дуже щаслива. Не вірила своїм очам, що можливе таке диво. У нас був важкий переліт до Індії. Артемчик мусив дихати через свій спеціальних апарат, а коли ми поверталися додому – прилад лежав у сумці, – після двох років недоспаних ночей ділиться радістю мама хлопчика Тетяна Січковська.

Нині пані Тетяна просить добрих людей про допомогу ще раз, адже за кілька місяців їй з малим знову потрібно буде повернутися до Індії. Там Артему знімуть зайві конструкції зі щелеп і завершать реабілітацію.

Реквізити для переказу коштів:

Картка ПриватБанку – 4149 4991 5648 8247 (Тетяна Миколаївна Січковська – мама).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися