Помер відомий волинський аграрій
Волинь

Помер відомий волинський аграрій

14 липня 2021, 11:47
0
2
Сподобалось?
2

З великим болем та сумом ми дізналися про смерть Анатолія Притолюка. Ніяк не можемо повірити, що вже немає на світі цієї прекрасної людини, життєрадісного, веселого, доброго, привітного нашого Толіка. Хоча для багатьох він завжди був поважним, розумним, мудрим керівником, начальником і благодійником.

Анатолій Павлович пройшов велику жит­тєву школу. Працював зоотехніком, парторгом, головою колгоспу імені Пархоменка у селі Озерці Горохівського району близько двадцяти літ, ще п’ятнадцять – директором Горохівського цукрового заводу. Сухі слова з біографії, а скільки за ними праці. Неймовірної, важкої, щоденної. А скільки зроблено славних вчинків! Це тільки було під силу Притолюку, такому доброму, щирому. Він любив людей, справу, за яку брався. Анатолій Павлович завжди старався допомогти усім, давав гроші на будівництво храмів.

Важко збагнути, сприйняти, що його вже немає з нами і ніколи не буде. Болить душа, щемить серце. Чому, чому Господь забирає найкращих з нас?! Бо вони, мабуть, потрібні й на Небесах.

Дорогий наш друже Толіку, ми у невимовній скорботі, співчуваємо твоїй рідні. Царство Небесне тобі, наш друже, і вічна пам’ять.

Женя, Роман, Олег, Леся


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися