Які зарплати і премії отримують помічники й заступники міського голови Луцька
Волинь

Які зарплати і премії отримують помічники й заступники міського голови Луцька

20 липня 2021, 17:24
1
0
Сподобалось?
0

Луцька міська рада за перше півріччя 2021 року витратила 262 738 гривень на премії для заступників та помічників міського голови Ігоря Поліщука.

Про це повідомив виконавчий комітет Луцькради у відповідь на інформаційний запит журналістів «Сили правди».

Заступниця міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцькради і водночас депутатка від «Батьківщини» Ірина Чебелюк в період з 1 січня по 5 липня 2021-го отримала 85 877 гривень премії. Також посадовиця отримує надбавки до зарплатні за ранг, високі досягнення у праці, виконання особливо важливої роботи та за роботу в умовах режимних обмежень. Загальна сума таких надбавок за пів року склала 57 090 гривень. Місячна зарплатня Чебелюк — 33 773 гривні.

Інший заступник міського голови і керуючий справами виконавчого комітету Юрій Вербич у першому півріччі отримав 68 571 гривню премії. Надбавки чиновник отримує за тими ж пунктами, що і його колега Ірина Чебелюк, та їхня сума за шість місяців склала 96 708 гривень. А місячна заробітна плата Вербича становить 39 752 гривні.

А от помічники Ігоря Поліщука отримують менше, ніж заступники. Артур Стернічук з січня по липень отримав 71 712 гривень премії, але помітно нижчу надбавку — всього 13 937 гривень за ті ж ранг, високі досягнення та виконання особливо важливої роботи. За місяць Стернічуку виплачують 20 114 гривень зарплатні.

Інший помічник міського голови Назарій Храновський за першу половину поточного року отримав 36 577 гривень премії, а також 12 199 гривень надбавок за тими ж пунктами, що й Стернічук. А зарплатня Храновського становить 15 095 гривень за місяць. Про призначення Храновського помічником стало відомо у лютому.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Светлана
    Светлана

    За что получают премии? В Луцке три года нестерпимая вонь стоит зимой и летом., не все могут переносить эту вонь,у многих рвота сопровождается спазмами, нечем дышать.вонь такая.как вроде живешь на грязной ферме среди свиней Квартиры и дома,вещи,пропитанные этой вонью

    20 липня 2021, 22:01
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися