Збирають гроші 11-річній дівчинці, яку збив п'яний мотоцикліст на Волині
Волинь

Збирають гроші 11-річній дівчинці, яку збив п'яний мотоцикліст на Волині

21 липня 2021, 15:48
0
1
Сподобалось?
1

Потребує допомоги 11-річна Софія Гречковська з Видерти Камінь-Каширського району, яку 12 липня на узбіччі сільської дороги збив мотоцикліст. Тоді дівчинку у тяжкому стані доставили до відділення реанімації обласної дитячої лікарні.

Медики зафіксували у неї множинні переломи кісток обох рук і ніг, забій грудної клітки, черевної порожнини, пошкодження внутрішніх органів та закриту черепно-мозкову травму, пише Полісся.

У поліції розпочали кримінальне провадження. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху в стані сп’яніння, що заподіяли тяжке тілесне ушкодження. В разі доведення вини водію загрожує позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

На щастя, нині стан школярки стабілізувався, але попереду в неї тривале лікування. Днями дівчинці прооперували 2 руки і праву ногу з відкритим переломом стегнової кістки. На часі – щонайменше ще одна операція і тривала реабілітація ціною в десятки, а то й сотні тисяч гривень. Опинившись у такій надзвичайній ситуації, рідні не можуть покрити всі витрати самостійно, тож змушені звертатися за допомогою до небайдужих людей. Тим паче, що на кону повноцінне життя дитини.

Допомогти 11-річній Софії у нелегкий для неї час може кожен небайдужий. Карта ПриватБанку для перерахунку коштів: 5168 7453 0049 2417 (отримувач Гречковський Едуард Сергійович, брат Софійки).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися