На Волинь завезли 9,5 тисяч флаконів сироватки проти правцю
Волинь

На Волинь завезли 9,5 тисяч флаконів сироватки проти правцю

27 липня 2021, 19:51
0
0
Сподобалось?
0

Половина флаконів з протиправцевою сироваткою, які розподілили між областями, передбачена для Волині, оскільки в області не було достатньо цього препарату.

Міністерство охорони здоров’я направило в регіони 18 399 флаконів лікарського засобу «Імуноглобулін людини протиправцевий». Препарат призначається для хворих на інфекційні захворювання, які супроводжуються високим рівнем летальності.

Як йдеться у інформації МОЗу, 9 548 флаконів із загальної кількості спрямували в медичні заклади Волинської області. Решту препарату розподілили в заклади Вінницької, Дніпропетровської, Житомирської, Закарпатської, Київської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Херсонської, Хмельницької, Чернігівської областей та міста Київ. Інші регіони мають достатню кількість препарату і не потребують розподілу з цієї закупівлі.

Правцевий антитоксин закуплено за кошти Державного бюджету на 2020 рік за бюджетною програмою «Громадське здоров’я та заходи боротьби з епідеміями». Загальна вартість поставки становить 31,6 мільйона гривень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися