На Волині вдруге одружились 28 пар
Волинь

На Волині вдруге одружились 28 пар

29 липня 2021, 12:34
0
0
Сподобалось?
0

На Волині у 2021 році 28 подружніх пар урочисто відсвяткували річницю весілля у найближчому відділу державної реєстрації актів цивільного стану.

Про це розповіла Суспільному заступниця начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) у Волинській області Ольга Семенюк.

За перше півріччя 2021 року, 28 подружніх пар з Волині вирішили відсвяткувати річницю весілля, друге прийшовши до відділів державної реєстрації актів цивільного стану, на урочистий розпис.

Найбільше бажаючих відзначити річницю весілля урочистою церемонією у Нововолинську. До місцевого відділу ДРАЦС за пів року прийшла 21 пара з таким бажанням та скористалися послугою. При цьому не важливо, яку саме річницю одруження святкує пара - 1 рік, 18, чи 50, — каже Ольга Семенюк.

Скористатися послугою можна не тільки на ювілей одруження. У відділах ДРАЦС організовують урочисті обряди народження. Цьогоріч такою послугою скористалися 692 разів. Найбільше — 179 разів у Нововолинську, 119 у Ківерцівському відділі та 85 у Рожищенському.

Для того, щоб для вас повторно провели церемонію одруження - потрібно написати відповідну заяву до будь-якого відділу ДРАЦС за місяць до самої події.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися