У Луцьку просять допомогти мамі з двома дітками, які постраждали від чоловіка-тирана
Волинь

У Луцьку просять допомогти мамі з двома дітками, які постраждали від чоловіка-тирана

30 липня 2021, 10:46
2
-7
Сподобалось?
-7

Просять допомогти продуктами харчування жінці з двома маленькими дітками, які постраждали від чоловіка-тирана і проживають зараз у Притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства. 

Про це повідомляють на сторінці Волинського обласного центру соціально-психологічної допомоги.

Жінка разом з дітками роками страждала від домашнього насильства, проте, зібравши усі свої сили та сміливість, звернулася за допомогою. Жінка родом з Росії, в Україні жила в умовах повної ізоляції від Світу. Лише дітей народжувала в медичній установі, а не вдома. 

"Хоча місце, де постійно тебе б'ють, принижують, зневажають, цькують, маніпулюють тобою, змушують почуватися винною, контролюють твоє життя, ДОМІВКОЮ не назвеш. Свекруха з чоловіком постійно залякували тим, що Оксані нікуди не можна ходити, зокрема в державні установи, адже вона громадянка Росії. Діти у зв'язку з цим не відвідували дитячий садок та не користувалися послугами дитячого лікаря", - пишуть у  дописі. 

В установі наголосили, що мають надію на те, що мама разом з своїми хлопчикам  матиме достатньо впевненості та терпіння, щоб розірвати це коло насильства.

Зараз їм дуже потрібна допомога, виникла гостра потреба в продуктах харчування. Всі, хто мають можливість допомогти сім'ї, просять принести продукти: макарони, рис, гречка, молоко, масло, яйця, олія, картопля, морква, цибуля, кабачки, фарш або щось м'ясне, печиво.

Якщо виникли запитання, можна зателефонувати за номером телефону 099 953 05 82


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Надія
    Надія

    Ви, що жартуєте ? Нехай вона попробує це все розповісти на дитекторі і ви тоді будете в шоці ! Ви запитайте скільки часу ця «мамочка» приділяла часу своїм дітям ? Бо була занята грою на комп’ютері і людей ці діти бачили тільки через вікно, в тому числі і бабусю. Мама хай хочаб почитає десь, що таке бути мамою, перш ніж зводити такі наклепи на людей ! Вона на комп’ютер і гітару мала гроші а на продукти у людей просить ??? Аферистка ще та !!!

    3 серпня 2021, 07:58
    Відповісти
  • Женя
    Женя

    Вона котів на таксі до лікарів возила то на прививки, то на операції а з дітьми поїхати до лікаря не могла бо свекруха і чоловік «тиран» не пускали ??? Діти молока не пили бо вона котам віддавала, їжи нормальної не бачили ті діти, от така це мати ! Я бачив як вони живуть на власні очі , діти були закриті в хаті бо їхня мама їх закривала і навіть не гуляла з ними в дворі. А зара дівчина-кацапка вирішила піднажитись на комусь і просить допомогти хто чим може ???? Стидоття !!! Соціальні служби , ви кого слухаєте і де ви раніше були ???? Чоловік її бив ??? Та ви гляньте на того чоловіка !!!

    3 серпня 2021, 11:33
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися