У центрі Луцька встановлять майже 200 відеокамер
Волинь

У центрі Луцька встановлять майже 200 відеокамер

31 липня 2021, 10:35
0
0
Сподобалось?
0

Під час реконструкції проспекту Волі встановлять близько 180-190 камер, які покриватимуть не лише проспект, а й прилеглі вулиці. В пріоритеті - охоплення об'єктів соціальної інфраструктури: навчальних закладів та закладів охорони здоров'я.

Про це йшлося у четвер, 29 липня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів. Про це повідомляє Конкурент.

В першу чергу камери спостереження встановлять біля Гімназії №4, міської поліклініки та станції переливання крові. Також встановлені камери частково покриватимуть територію Київського майдану, окремі камери будуть виведені на деякі прилеглі вулиці, зокрема, вулицю Коперника. Система відеонагляду також повинна покривати дитячі майданчики. Окрім того на разі в Луцьку працює 99 камер, які мають технічну можливість розпізнавання автомобільних знаків.

Щодо порядку публікації інформації із камер спостереження, то він регламентується відповідним Положенням, затвердженим Луцької міською радою. Відтак посадові і службові особи, які мають доступ до записів із камер, не мають права розпоряджатися ними на власний розсуд та самовільно публікувати у мережі. Разом з тим доступ до того чи іншого відео із камер може отримати будь-який громадянин, якщо надасть письмове і вмотивоване підтвердження необхідності доступу до такого контенту.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися