Повідомили про стан потерпілих, які потрапили в аварію біля Луцька
Волинь

Повідомили про стан потерпілих, які потрапили в аварію біля Луцька

1 серпня 2021, 14:22
0
0
Сподобалось?
0

В аварії на трасі Луцьк-Горохів поблизу села Софіївка травмувалися восьмеро людей, із яких сімох госпіталізували в медичні заклади.

Одна людина від госпіталізації відмовилася, повідомив Суспільному телефоном директор КП "Волинський центр екстреної меддопомоги та медицини катастроф" Володимир Шмаль.

Четверо людей у важкому стані доправили у лікарні в обласному центрі Волині: двоє осіб – у Луцьку міську клінічну лікарню, ще двоє – в обласну клінічну лікарню. Троє людей у стані середньої тяжкості медики повезли в Горохівську лікарню, зазначив Володимир Шмаль.

"Закриті черепно-мозкові травми, переломи ніг, переломи носа. Людей витягали з затиснених автомобілів", – додав Володимир Шмаль.

За інформацією поліції, попередньо, водій BMW виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із автомобілем Renault Trafic.

За кермом легкового авто перебував 33-річний лучанин. Renault Trafic кермував 35-річний житель Харківської області. В аварії травмувалися обидва водії транспортних засобів та п’ять пасажирів Renault Trafic.

На трасі Луцьк–Горохів зіткнулися легковик та мікроавтобус. Семеро людей у лікарні

Поліція Волині

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке загрожує винуватцю аварії, – обмеження волі до трьох років із позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років або без такого.

Наразі триває слідство.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися