У Луцьку на зупинці стріляли у 37-річного чоловіка: подробиці
Волинь

У Луцьку на зупинці стріляли у 37-річного чоловіка: подробиці

2 серпня 2021, 12:41
0
0
Сподобалось?
0

Повідомили подробиці стрілянини на зупинці у Луцьку, яка відбулася близько 23:00 1 серпня. На місце події викликали медиків "швидкої".

Поранений чоловік, після огляду медиків від госпіталізації відмовився, розповів Суспільному завідувач центральної оперативної диспетчерської швидкої Станіслав Лінік.

Нагадаємо, на вулиці Рівненський вночі 1 серпня відбулась стрілянина. На місці події працювали патрульні поліцейські та швидка допомога.

Під час пострілів був поранений 37-річний чоловік. Зі слів Станіслава Лініка, ймовірно, у чоловіка стріляли з пневматичної зброї. Куля потрапила у черевну порожнину, чоловіка оглянули медики та надали першу медичну допомогу, від госпіталізації він відмовився.

Патрульним поранений чоловік розповів, що у нього виник конфлікт із незнайомим йому чоловіком. Під час цього останній дістав пістолет та здійснив постріл в живіт та втік з місця події.

Згодом патрульні виявили чоловіка, який підходив під орієнтування, та викликали на місце події слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції.

Наразі відомості про подію внесенні до журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. триває перевірка, розповіла Суспільному телефоном інспекторка сектору комунікації ГУ Нацполіції Волині Марина Балдич.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися