Що із постраждалими в аварії на трасі Луцьк-Горохів
Волинь

Що із постраждалими в аварії на трасі Луцьк-Горохів

2 серпня 2021, 18:49
0
0
Сподобалось?
0

Повідомили про стан травмованих в аварії на автомобільній трасі Луцьк–Горохів поблизу села Софіївка. 

Як повідомляє "Суспільне", станом на 2 серпня травмовані перебувають у трьох медичних закладах: Горохівській районній лікарні, Волинській клінічній лікарні та Луцькій міській клінічній лікарні.

Двоє перебувають на лікуванні в КП "Волинська обласна клінічна лікарня". Як розповів медичний директор лікарні Микола Галей, 1 серпня чоловіка госпіталізували в ЛОР-відділення зі струсом головного мозку і відкритою травмою лицьового черепа.

"Стан хворого задовільний: готується до оперативного втручання", – зазначив меддиректор.

Жінку 1 серпня госпіталізували в реанімацію обласної лікарні зі зламом шийного відділу хребта. Травмовану прооперували хірурги. Станом на 2 серпня жінку перевели у відділення нейрохірургії.

"Шийний відділ хребта укріпили металевими пластинами. Стан хворої стабілізований", – додав Микола Галей.

Ще двоє травмованих перебувають у Луцькій міській лікарні. Їх стан стабільний, – повідомив заступник директора Луцької міської клінічної лікарні Андрій Смольянінов.

"Проведено діагностику та лікування. Зараз вони у палаті інтенсивної терапії", – додав медик.

Розповіли про стан травмованих в аварії на трасі Луцьк–Горохів

Двоє із трьох людей, яких привезли в Горохівську ЦРЛ, перебувають у відділенні травматології у стані середньої важкості.

"Стан ближчий до задовільного. Загрози життю немає", – повідомила заступниця головного лікаря медзакладу Галина Сегеда.

Один травмований після надання допомоги за бажанням виписався на подальше лікування вдома. З Горохівської лікарні 2 серпня виписали водія мікроавтобуса Renault Trafic, у якого врізався легковик BMW.

Водій Олег Ліпов, який приїхав на місце аварії, пригадує: "Їхав зі сторони Луцька. Машина пішла на обгін, а я пішов у бік. BWM вдарив мене у ліву сторону, в двері. Далі нічого не можу сказати – забрали в лікарню".

Розповіли про стан травмованих в аварії на трасі Луцьк–Горохів

На місці ДТП рятувальники допомагали дістати з авто одного з травмованих. Зі слів керівниці відділу управління ДСНС Волині Ірини Варварук, жінку, яку в результаті зіткнення затисло в авто, вивільняли за допомогою гідравлічних інструментів.

Попередньо поліцейські встановили, що водій BMW виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з мікроавтобусом Renault Trafic, розповів головний спеціаліст управління Нацполіції Волині Олег Плазовський.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України. Правоохоронець додав: санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років із можливим позбавленням права керувати автомобілем.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися