Фото ФК
Волинь

«Волинь» відкрила новий сезон у Луцьку перемогою

3 серпня 2021, 09:05
0
2
Сподобалось?
2

Футбольний клуб «Волинь» зіграв перший домашній матч у новому сезоні. Психологічно дуже важливо було почати з перемоги. І лучани знову показали характер й досягли потрібного результату.

«Волинь» – «Поділля» – 1:0

Гол: 1:0 – Кобзар (58).

«Волинь»: 42. Неділько – к, 61. Чернов, 6. Войтіховський, 45. Сасовський, 34. Климець, 8. Чепелюк (4. Мороз, 90), 16. Рябов, 98. Ляшенко, 24. Янчук (19. Теслюк, 37), 10. Сад (9. Богомаз, 57), 17. Кобзар (5. Кристін, 84).

«Поділля»: 1. Чуваєв, 7. Морговський, 14. Воловик – к, 32. Пернацький, 22. Корохов, 8. Ліповуз (15. Цибульник, 80), 2. Пріхна, 70. Мораренко (11. Коваль, 65), 19. Островський (6. Костенко, 65), 17. Савошко (29. Жикол, 77), 18. Карпенко.

На трибунах під час домашнього матчу із хмельницьким «Поділлям» матчу було одразу кілька банерів у пам’ять про найкращого нападника «Волині» усіх часів Володимира Дикого, який раптово помер минулого тижня на шістдесятому році життя. Володимир Петрович віддав понад 30 років роботі у «Волині», останнім часом досить успішно працював із підростаючим поколінням, міг би ще багато дати своїм учням. Нині у клубі роблять ставку саме на власну молодь. Жаль, що йдуть від нас найкращі, але наступництво поколінь триває. І команда сколочена з вихованців власної школи продовжує приємно дивувати.

Перший тайм поєдинку із «Поділлям» вийшов не стільки ігровим, як бойовим. Команди не бажали поступатися, тож було багато боротьби і ця боротьба була переважно за «хрестоносцями», інколи навіть ціною фолу. Про непоступливість лучан свідчать й п’ять гірчичників на команду за цей матч. У «Волині» до перерви слід відзначити спробу Андрія Ляшенка вийти на побачення з голкіпером гостей, але у вирішальний момент він так і не приборкати м’яча. У «Поділля» гравцем матчу був екс-гравець «Волині» Ігор Карпенко. Саме він наприкінці першого тайму міг вивести вперед свою нову команду, але його удару головою зовсім трохи забракло точності.

Після перерви Карпенко знову ледь не забив. А потім «Волинь» перехопила ініціативу й забила. Лучани заробили штрафний поблизу воріт «Поділля». Після подачі височезний Максим Войтіховський виграв «повітря» і головою підрізав м’яча у центр штрафного майданчика на Богдана Кобзаря, котрий переправив «круглого» у сітку.

Буквально одразу Кобзар міг зняти усі питання у матчі. Богдан здійснив індивідуальний прорив крізь захисні порядки гостей, а от завершальний удар вийшов трохи неточним.

Друга половина тайму та кінцівка гри видалися валідольними. Гості обстрілювали ворота Віталія Неділька. Наш голкіпер потягнув непростий удар від Карпенка, кілька разів відбитися допомогли оборонці.

«Волинь» встояла і вийшла на четверту сходинку у таблиці.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися