На Волині настоятель церкви з дружиною організували літній табір для дітей
Волинь

На Волині настоятель церкви з дружиною організували літній табір для дітей

5 серпня 2021, 20:45
0
0
Сподобалось?
0

Подружжя Марії та Степана Яреми четвертий рік поспіль організовує літній табір «Літо Радості» для дітей села Струмівка Підгайцівської громади Луцького району.

Цього року оздоровитися, відпочити та набратися позитивних емоцій на території відпочинкової зони «Білочка», мають змогу більше 80 дітлахів віком від 4 років, повідомляють на сайті Підгайцівської сільської ради. 

Степан Ярема – настоятель місцевої церкви Громади Української православної церкви св. Апостола Андрія Первозванного с.Струмівка, розповідає, що у них дуже активна релігійна громада та потужне молодіжне середовище. Ці діти змалку відвідували недільну школу, а зараз сформували Молодіжний клуб, участь у якому беруть підлітки від 15 до 20 років. У таборі мають важливу роль виховників. Вони опікуються меншими дітьми, організовують майстер класи, влаштовують ігри.

Табір «Літо радості» триватиме лише тиждень, з 10 до 20.00. Організатори розпланували цікаву програму з майстер класами, розвагами, смаколиками, іграми, таборуваннями. Діти можуть спробувати себе у ролі лучника, гончара, майстра миловаріння, художника.

На території у є дитячий майданчик, великий надувний батут з гірками та менші – для стрибків, облаштована зона для гри конструктором, малювання та спортивних ігор. Дітям готують кухарі, а на десерт пригощають солодощами, навіть шоколадний фонтан з фруктами замовили, аби порадувати дітей.




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися