На трасі Луцьк-Львів відкривають тимчасовий міст
Волинь

На трасі Луцьк-Львів відкривають тимчасовий міст

6 серпня 2021, 19:11
0
0
Сподобалось?
0

На автодорозі Луцьк-Львів завершують будувати тимчасовий міст, кудою зможуть переправлятись легковий і громадський транспорт. Нині там працюють десятки будівельників та спеціалізована техніка. Пішохідним мостом все ще користуються люди, які переходять від маршрутки до маршрутки пішки.

Коли міст відкриють – у сюжеті 12 каналу.

У селі Гайок добудовують міст через річку Західний Буг. З моменту його обвалу минуло вже більше трьох місяців. Весь цей час місце аварії доводилось об’їжджати і намотувати десятки зайвих кілометрів. Врешті, роботи наближаються до фінішу.

“Все, сьогодні буде транспорт. Ми вже провели тестування, пустили автомобіль вагою 17 тонн. Будемо пускати легкові автомобілі і громадський транспорт”, – каже будівельник Василь.

Дозволять проїздити і невеликим вантажівкам. А щоб важковаговий транспорт не їздив, встановлюють триметрові арки. Регулювати рух буде автоматичний світлофор.

За словами дорожників, уже сьомого серпня новий тимчасовий міст через річку буде відкритим.

Невдовзі візьмуться за будівництво і нового мосту. Він буде вдвічі ширшим – 13 метрів. Передбачені доріжки і освітлення. Виділили на будівництво конструкції 180 мільйонів гривень. На виконання робіт передбачили 15 місяців, але в Службі автомобільних доріг Львівщини кажуть, планують зробити це значно швидше.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися