Біля Луцька збудують школу європейського зразка
Волинь

Біля Луцька збудують школу європейського зразка

6 серпня 2021, 19:34
0
0
Сподобалось?
0

У школі села Башлики Луцького району планують облаштувати освітній простір нового зразку.

Про це інформують в пресслужбі Волинської ОДА.

У селі Башлики Луцького району продовжують будувати школу, потужністю майже 400 учнівських місць та загальною площею 8105 м².

Будувати «з нуля» навчальний заклад розпочали у 2018 році. Продовжити будівництво школи вдалося завдяки програмі Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Нова школа європейського зразка – довгоочікуваний навчальний заклад, як для школярів, так і для батьків села Башлики та навколишніх шкіл. Адже наразі діти навчаються в старій школі у три зміни, не маючи нормальних умов для  розвитку.

Наразі будівельники активно працюють над облаштуванням подвір’я школи, вкладають бруківку, уже завершили усі зовнішні фасадні роботи. Всередині школи триває облаштування класних кімнат та коридорів: вкладання підлоги, шпаклювання стін та стелі, встановлення дверей, монтаж електромереж.

Нова, триповерхова школа матиме усі необхідні умови для якісної освіти та комфортного навчання школярів та роботи педагогів: у навчальному закладі буде облаштований освітній простір нового зразку.

Школа матиме великий спортивний та актовий зали, простору їдальню, теплі та практичні класні кімнати, спеціалізований ліфт, сучасну протипожежну систему тощо. Для комфортного перебування дітей на вулиці у будь-яку пору року, на подвір’ї школи облаштовані прогулянкові павільйончики.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися