Актор з Волині прокоментував секс-скандал зі студентками
Волинь

Актор з Волині прокоментував секс-скандал зі студентками

10 серпня 2021, 17:21
0
-2
Сподобалось?
-2

Днями кілька дівчат звинуватили викладача театрального університету Володимира Талашка в сексуальних домаганнях. Він запрошував їх додому під приводом репетицій, фотографував оголеними та схиляв до інтиму. Однак сам актор все заперечує.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

75-річний Володимир Талашко відмовився публічно коментувати ситуацію та говорити на камеру. Натомість він вийшов на зв’язок з журналістами телефоном. За словами актора, у нього ніколи не було інтимних стосунків зі студентками чи абітурієнтками.

«Роздягав, цілував – такого не було. Не пам’ятаю, не знаю, не було. Якогось спілкування інтимного не було, – відповів Володимир Талашко.

Водночас викладач Київського університету театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого не став заперечувати, що кликав дівчат додому. Репетиції в його квартирі відбувались нібито в рамках навчального процесу.

«Я не знаю, у мене інколи під час навчання репетиції проходили, але це було не одна, дві, три, чотири, п’ять, це було, як кажуть, в етапах роботи», – заявив Талашко.

Реакція університету на секс-скандал

«Ніяких офіційних паперів, ніяких заяв, ніяких усних повідомлень ніколи не надходило. Навіть чуток на таку тему я ніколи не чула», – повідомила проректорка з наукової роботи Галина Миленька.

Натомість Яніна Соколова, яка закінчила Карпенка-Карого, стверджує, що «ректор вишу знає про все й мовчазною згодою фактично покриває». За словами громадської діячки, Володимир Талашко – не єдиний розбещувач молодих дівчат, адже до неї чіплялися й інші метри.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися