На Волині жінка тримала у хліві з тваринами трьох «рабів»
Волинь

На Волині жінка тримала у хліві з тваринами трьох «рабів»

20 серпня 2021, 13:39
1
0
Сподобалось?
0

Слідчі завершили досудове розслідування щодо 60-річної жительки села Вербаїв Луцького району, яка утримувала людей у трудовому рабстві.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

У червні цього року за оперативного супроводу управління міграційної поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області викрили протиправну діяльність

Жінка тривалий час здійснювала трудову експлуатації громадян, які перебували в уразливому стані. Підшукувала потенційних працівників на ринках та автостанціях Луцька, пропонувала доглядати велику рогату худобу й обіцяла зарплатню за це.

Опісля відвозила чоловіків до місця, де знаходились господарські приміщення, забирала в них документи, поселяла громадян в хліві разом із тваринами.

За виконану роботу підприємиця не розраховувалася та погрожувала фізичною розправою, коли працівники залишать територію господарства.

Незаконну діяльність жінки припинили. Їй оголосили підозри за ч. 2 ст. 149 (Торгівля людьми) та ч. 1 ст. 357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) Кримінального кодексу України. Трьох чоловіків, які перебували у трудовому рабстві, поліцейські звільнили.

Сьогодні слідчі Головного управління Національної поліції у Волинській області за процесуального керівництва обласної прокуратури завершили досудове розслідування у справі. Обвинувальний акт вже скеровано до суду.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Василь
    Василь

    А як ви хотіли шоб дешеве молочко було?? То все на рабській праці стоїть, тільки в інших сім'ях ці раби то діти господарів і вони не можуть заявити бо мент*ра сміятиметься із таких заяв. якшо ти селянин то гріш тобі ціна і ти маєш бути рабом ме*тяр, чинуш і іншої наволочі кровопивської, які хочуть дешевого молочка і дешевої картопельки і всього дешевого. РабськаКаїна.

    20 серпня 2021, 15:12
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися