«Волинь» продовжила безпрограшну серію до п’яти матчів
Волинь

«Волинь» продовжила безпрограшну серію до п’яти матчів

22 серпня 2021, 17:28
0
1
Сподобалось?
1

До Івано-Фрвнківська на матч із «Прикарпаттям» луцька «Волинь» приїхала після виснажливого кубкового поєдинку з вінницькою «Нивою», який відбувся у середині тижня. Зважаючи на коротеньку лавочку запасних, були побоювання, що лучанам може забракнути сил. Проте підопічні Альберта Шахова вкотре порадували й продовжили свою безпрограшну серію до п’яти матчів.

«Прикарпаття» – «Волинь» – 1:1

Гол: 0:1 – Сад (14 – з пенальті), 1:1 – Волошинович (29).

«Прикарпаття»: 24. Піцан, 89. Мартушевський, 5. Лень, 11. Писко, 7. Кузьмин, 17. Семотюк (34. Геник, 82), 14. Цюцюра – к (6. Рудюк, 62), 8. Толочко (99. Горбаченко, 78), 19. Волошинович (16. Воробчак, 75), 21. Сондей, 90. Барчук.

«Волинь»: 42. Неділько – к, 61. Чернов, 4. Мороз, 45. Сасовський, 26. Мартинюк, 8. Чепелюк, 16. Рябов, 98. Ляшенко, 34. Климець (24. Янчук, 66), 10. Сад (9. Богомаз, 59), 17. Кобзар.

Господарі поля почали матч агресивно й затисли «хрестоносців» поблизу воріт. Загроза володінням Неділька надходила переважно з лівого флангу нападу прикарпатців. Принаймні два перші небезпечні моменти у стартовій 10-хвилинці прийшли саме звідти. Після одного з них м’яч поцілив у поперечину воріт «Волині», у другому епізоді ніхто з при карпатців не встиг на небезпечний простріл Писка вздовж воріт.

Лучани перетерпіли стартовий натиск і забили після першого якісного контрвипаду. Сад розігнав атаку лівим флангом і віддав пас на хід у штрафний майданчик Климцю, де оборонець заплів ноги гравцю «Волині». Арбітр призначив 11-метровий і стандарт бездоганно реалізував Сад. Лучани вийшли вперед, але автор голу демонстративно не святкував, оскільки забити довелося у ворота своєї рідної команди. А от екс-гравець «Волині» Волошинович не стримав радісні емоції, коли йому пощастило «пробити» свого колишнього партнера Неділька. Гольова атака «Прикарпаття» почалася з потужного вкидання ауту Писком з лівої бровки, уже у штрафному Барчук головою продовжив на дальню стійку звідки Волошинович зльоту ногою увігнав м’яча у сітку.

Значну частину другого тайму команди грали від воріт до воріт, але без стовідсоткових моментів. Аж на 73-й хвилині свіжий гравець «Волині» Богомаз мав шанс виходити на побачення з голкіпером, однак не витримав психологічного тиску двох захисників, котрі намагалися його наздогнати, й пробив поспішно та дуже невлучно. На 86-й хвилині уже прикарпатець Воробчак міг стати героєм матчу, але його постріл під поперечину зумів нейтралізувати Неділько.  Загалом контрвипади лучан виглядали значно гострішими, ніж позиційні атаки господарів поля. Тож «хрестоносці» були ближчі до перемоги.

Після п’яти стартових турів лучани все ще не відчули гіркоти поразки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися