У Луцьку відбувся шаховий турнір до Дня Незалежності
Волинь

У Луцьку відбувся шаховий турнір до Дня Незалежності

22 серпня 2021, 19:19
0
4
Сподобалось?
4

У Луцьку відбувся шаховий турнір присвячений 30-й річниці Незалежності України. Його організували Шахова академія Луцька та підприємство «Атланта Нерухомість», яке опікується розвитком шахів на Волині.

Як розповів керівник шахової академії і головний тренер Валерій Васін, програму змагань дещо підкоректували карантинні правила. Організаторам дозволили залучити не більше 40 учасників, тож довелося відмовитися від бажаючих приїхати на турнір з інших міст. Представити свою команду готовий був навіть Харків. 

Учасників поділили на кілька категорій. Змагалися вони у бліці – на партію кожному гравцю відволилося лише три хвилини. Серед дівчат перемогу на турнірі здобула Марина Калугіна, другою стала Катерина Міскевич, Дарія Шевчук – третьою.

Серед хлопців-шахістів віком 13–18 років 8,5 очок з дев’яти можливих набрав Назар Мельник, на пів бала менше здобув Андрій Мосіюк, трійку лідерів замкнув Максим Гузьо. 

У молодшій групі до 12 років, до речі найменшому учаснику виповнилося всього сім, перемогу святкував Назар Банера, другим став Ігор Павлів, третім – Дем’ян Смаль.


Усі призери змагань нагороджені медалями, грамотами та цінними призами від керівника підприємства «Атланта Нерухомість» Сергія Валієва.

За словами Валерія Васіна, раніше в академії було два традиційних шахових турніри – до Дня захисту дітей та до Святого Миколая. Нинішні змагання до Дня Незалежності з блискавичних шахів теж стануть щорічними.  


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися