Скорочують чиновницю Волинської ОДА, яку спіймали на хабарі
Волинь

Скорочують чиновницю Волинської ОДА, яку спіймали на хабарі

25 серпня 2021, 18:29
0
0
Сподобалось?
0

У Волинській облдержадміністрації ліквідують управління транспорту та зв’язку. Його вирішили приєднати до Департаменту інфраструктури ОДА. 

Про це йдеться в розпорядженні голови ОДА Юрія Погуляйка від 25 серпня.

Чиновницю, яка очолювала управління, повідомили про скорочення посади.

У документі зазначено, що чисельність управління скоротять: максимальна заявлена кількість посад у департаменті інфраструктури – 34 працівники.

"Правонаступником зобов’язань, прав та обов’язків управління транспорту та зв’язку Волинської обласної державної адміністрації є департамент інфраструктури", – йдеться в розпорядженні.

Щодо припинення функціонування управління транспорту та зв’язку облдержадміністрації створять комісію. Упродовж двох місяців юридичну особу – управління транспорту та зв’язку – ліквідують.

Як розповіла Суспільному начальниця управління інформаційної політики ОДА Карина Мариневич, начальницю управління транспорту та зв’язку Наталію Остапкович, котру в березі цього року спіймали на отриманні хабаря, усунули із займаної посади на час розгляду її справи у суді.

Чиновницю, зі слів речниці облдержадміністрації, попередили про ліквідацію посади керівника управління транспорту та зв'язку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися