У виші в Луцьку з'явиться апарат для релаксації і концентрації уваги
Волинь

У виші в Луцьку з'явиться апарат для релаксації і концентрації уваги

30 серпня 2021, 18:59
0
0
Сподобалось?
0

У рамках співпраці Луцького НТУ та Люблінського Католицького Університету імені Іоана Павла ІІ, в університеті з’явиться апарат BIOFEEDBACK.

Його мета – навчити людей концентрувати увагу та релаксувати. Біологічний зворотній зв’язок – це сучасна технологія, яка дає можливість дослідити техніку розуму-тіла і є свого роду «фізіологічним дзеркалом» людини, в якому відображаються її внутрішні процеси. Ця технологія може застосовуватись в сферах медицини, науки та техніки, йдеться на сайті вишу. 

Часто в житті люди зустрічаються з вигоряннями, нервовими зривами, а BIOFEEDBACK може навчити їх розслаблятися та концентруватися лише на важливих питаннях, а також підвищити стресостійкість та продуктивність. Після застосування апарату люди стають спокійними, врівноваженими та розслабленими.

В ЛНТУ планують застосовувати BIOFEEDBACK для наукових досліджень, а також в процесі навчання студентів. А ще він стане в пригоді для викладачів, як спосіб психологічного розвантаження та в якості тренажера концентрації.

У виші вже мали можливість випробувати дію апарату на собі та навчитися використовувати обладнання викладачі ЗВО. Відповідні тренінги триватимуть три дні, після чого науково-педагогічні працівники університету пройдуть тест на перевірку здобутих навичок та отримають сертифікати.

Окрім того, відчують ефективність апарату працівники митної та прикордонної служби, які є учасниками тренінгів, в рамках співпраці університетів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися