«Волинь» у Львові вибила з кубка «Карпати»
Волинь

«Волинь» у Львові вибила з кубка «Карпати»

31 серпня 2021, 21:43
0
1
Сподобалось?
1

Луцька «Волинь» у Львові провела матч третього попереднього раунду Кубка України з футболу. На цьому етапі жереб звів «хрестоносців» із надзвичайно принциповим суперником – відродженими львівськими «Карпатами». Посталу із попелу команду очолив колишній головний тренер лучан Андрій Тлумак. Під час літнього міжсезоння він переманив до Львова й низку найкращих гравців «Волині» минулого сезону – багаторічного капітана луцького клубу оборонця Сергія Сімініна та півзахисника Владислава Приймака. Також до «Карпат» повернувся Денис Кожанов, котрий провів кілька прекрасних сезонів у Луцьку. Сам Тлумак нещодавно поскаржився на керівництво «Волині», яке мовляв, з одного боку декларувало високі цілі, а насправді не дозволило йому досягти хороших результатів у Луцьку.

Отож доводити у цьому матчі всім було що і кому. Поєдинок вийшов відповідним. «Волинь» вийшла вперед на 56 хвилині матчу – Сасовський результативно головою замкнув подачу від кутового від Ляшенка. Мінімальна перевага лучан протрималася майже до фінального свитка. Однак на 90-й хвилині арбітр призначив пенальті у ворота гостей і Кожанов ударом з 11-метрової позначки зрівняв й перевів матч в овертайм.

Додатковий час «Волинь» почала дуже класно. Ляшенко, який полюбляє індивідуальні проходи, продерся у штрафний майданчик «Карпат» і по дузі запустив м’яч під дальню стійку. На початку другого додаткового тайму 18-річний «хрестоносець» Кузнєчіков забив неймовірний гол зі штрафного метрів з 33. Крапку у матчі поставив карпатівець Галенков за 10 хвилин до завершення додаткового часу. Отож, «Волинь» перемогла принципового суперника у Львові з рахунком 3:2 і заслуженого йде далі у кубку.  


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися