У Луцьку розриватимуть договори з недобросовісними перевізниками
Волинь

У Луцьку розриватимуть договори з недобросовісними перевізниками

7 вересня 2021, 11:43
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку розриватимуть договори з перевізниками, які порушують їх умови. 

Наприклад, випускають на маршрут меншу кількість авобусів, аніж передбачена договором, або порушують графік руху, пише ІА "Конкурент"

Як відомо, до відділу комунікації Луцької міськох ради впродовж серпня надійшло 1960 звернень громадян. Частина звернень стосувалася недостатньої кількості «маршруток» до сіл Озерці і Клепачів. На цих маршрутах вже визначили перевізника і найближчим часом з ним укладуть договір.

Однак міський голова наголосив на неухильному дотриманні всіма перевізниками Луцької міської територіальної громади умов договорів.

«Це стосується як нових перевізників, так і тих, хто з нами працює вже давно. Якщо  у перевізника заявлено на маршруті 8 автобусів, а насправді курсує 2, то з таким перевізником потрібно прощатися. Необхідно жорстко реагувати на будь-які порушення. Тільки таким чином ми зможемо навести лад», – заявив чиновник. 

До слова, на маршруті №30 «Богушівка-Дубнівська» визначили тимчасового перевізника. Визначення перевізника на маршруті «Вересневе-Липини» відбудеться 14 вересня.




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися