На Волині отримав вирок чоловік, який на очах дітей зарізав собаку
Волинь

На Волині отримав вирок чоловік, який на очах дітей зарізав собаку

7 вересня 2021, 20:58
0
2
Сподобалось?
2

Суд призначив п’ять років позбавлення волі, які замінив на рік іспитового терміну чоловіку у Володимир-Волинському районі за жорстке поводження з тваринами.

За матеріалами справи, 16-го червня близько 18:30 обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, узяв кухонного ножа та перерізав горло своєму собаці, який був на прив’язі біля будинку, – повідомляє Главком з посиланням на вирок від 2-го вересня.

Під час допиту чоловік зізнався у провині, пояснив, що на територію його домогосподарства постійно прибігали інші собаки, які душили курей і постійно шуміли. Наголосив, що раніше говорив своїй цивільній дружині, з якою виховує п’ятьох малолітніх дітей, що з їхнім собакою треба щось робити.

Після того, як обвинувачений перерізав горло тварині, він пішов з двору, не пам’ятає, чи собака був іще живий.

У рапорті керівництву Володимир-Волинського райвідділу поліції у Волинській області зазначено, що обвинувачений на очах дітей зарізав собаку.

Звільняючи від покарання, суд поклав на обвинуваченого низку обов’язків, серед яких не виїжджати за межі України без погодження з уповноваженим органом з питань пробації. повідомляти цьому ж органу про зміну місця проживання, роботи або навчання.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися