У Луцьку проходить Третій молитовний сніданок Волині
Волинь

У Луцьку проходить Третій молитовний сніданок Волині

10 вересня 2021, 09:55
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні, 10 вересня, у Луцьку триває Третій молитовний сніданок Волині. 

На нього зібралися близько 200 учасників. Цьогоріч захід приурочено 30-й річниці незалежності України, пише ІА "Волинські Новини"

Розпочався молитовний сніданок о 9:00 в приміщенні Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка.

Взяти участь у заході було запрошено народних депутатів України, представників релігійних організацій, меценатів, бізнесменів, науковців, медиків, педагогів, учасників бойових дій.

Мета Третього молитовного сніданку – збір коштів на діагностичне обладнання для неонатального центру Волинського обласного територіального медичного об'єднання захисту материнства і дитинства.

Традицію проведення молитовних сніданків у Луцьку започаткували в червні 2018 року. Під час Першого молитовного сніданку Волині, який об’єднав представників різних конфесій та партій, вдалося зібрати понад пів мільйона гривень на придбання гемоаналізаторів для раннього виявлення у дітей онкологічних захворювань крові.

Другий молитовний сніданок, що відбувся 31 травня 2019 року, було приурочено до Дня захисту дітей. На ньому гості збирали кошти на дихальний апарат для Волинського обласного перинатального центру.

Оксана ГОЛОВІЙ

Фото Олександра ЗЕЛІНСЬКОГО


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися